fabricació d'embalatges

Materials per a aïllaments

Escumes de polietilè no reticulat

És una escuma de polietilè no reticulada (PE-NR) de cèl·lules tancades.

Disponible en rotlles. Amb diferents propietats, densitats, colors i presentacions per respondre a una àmplia gamma de necessitats existents en el mercat. Es pot subministrar acompanyat de films aluminitzats en una cara, de film d’alumini, adhesiu de doble cara...

Escumes de poliuretà amb base de polièter

És una escuma de poliuretà, de base polièter, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escumada en blocs de gran dimensió i amb una àmplia gamma de densitats, colors, propietats i presentacions, per oferir solucions a les diferents necessitats existents en el mercat.

Foam plastificat

Bobina d’espuma de polietilè (foam) laminat amb polietilè de baixa densitat de 40gr/m².

Producte ideal per l’aïllament acústic a soroll d’impactes, ja que des del seus gruix més baix. També disponible en foam antiestàtic per l’aplicació en l’electrònica. Resistent a l’aigua i a la humitat. Lleuger, flexible i fàcil de manipular.

Espuma de poliestirè (EPS)

L’escuma de poliestirè expandit és una escuma utilitzada generalment en els sectors de la construcció i l’embalatge, entre altres.

De cèl·lula tancada, és utilitzada com un aïllant tèrmic econòmic, per respondre a les necessitats més bàsiques existents en el mercat.

Cautxús

Es poden subministrar amb adhesiu ene una cara o laminats amb altres materials.

Són cautxús cel·lulars o expandits, de cèl·lula tancada i amb una àmplia gamma de densitats, característiques i propietats i amb la possibilitat de presentar-se en blocs, planxes, rotlles… per permetre respondre a les més diverses necessitats del mercat.

Espuma de PVC

L’espuma de clouro de poli vinil, és una escuma de cèl·lules tancades que es presenta en rotlle, en diferents densitats, colors, propietats, acabats superficials, laminat amb altres materials, per poder respondre a un sens fi de necessitats existents en el mercat.

Escumes de polietilè reticulat físic

És una escuma de polietilè reticulada físicament (Pe-F) de cèl·lules tancades.

Pot estar disponible en rotlles. Amb diferents propietats, densitats, colors i presentacions per respondre a una àmplia gamma de necessitats existents en el mercat. Es pot subministrar acompanyat de films aluminitzats en una cara, de film d’alumini, adhesiu de doble cara...

Foam + alumini

Bobina d’escuma de polietilè (foam) laminat amb alumini a una o dues cares.

Aïllament tèrmic que reflecteix la calor (actua per reflexió), redueix el consum d’energia, impermeable a la humitat i condensació. Protecció, embalatge, aïllament acústic… És un material lleuger i flexible.

Escumes de poliuretà amb base de polièter

És una escuma de poliuretà, de base polièter, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escuma en blocs de gran dimensió i amb una àmplia gamma de densitats, colors, propietats i presentacions, per oferir solucions a les diferents necessitats existents en el mercat.

Espumes de polietilè reticulat químic

És una espuma de polietilè reticulat químicament (PE-Q) de cèl·lules tancades.

Pot estar disponible en rotlles i també en blocs (escuma polietilè expandit). Amb diferents propietats, densitats, colors i presentacions per respondre a una àmplia gamma de necessitats existents en el mercat. Es pot subministrar acompanyat de films aluminitzats en una cara, de film d’alumini, adhesiu de doble cara...

Escumes de poliuretà impregnat

És una escuma de poliuretà, de base polièter o polièster, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escumada en blocs de gran dimensió i amb un amplia gamma de densitats. Posteriorment s’impregna amb diferents tipus de resines, per facilitar les diferents propietats i/o millorar altres; com l’absorció acústica, l’estanquitat, la capacitat de segellat al soroll, a l’aigua… així com millorar la seva resistència a l’envelliment, preservar-la de l’oxidació…

Foam + metal·litzat

Bobina d’espuma de polietilè (foam laminat amb metal·litzat a una o dues cares.

Aïllant tèrmic (radiació i conducció), bona resistència a la humitat, aigua i llum solar. S’adapta a qualsevol forma i superfície. Lleuger i de còmoda aplicació.

Escumes de poliuretà aglomerat

És un material totalment reciclat, obtingut a partir de restes de diferents tipus d’escumes de poliuretà, en base polièter o polièster i de diferents colors, densitats i propietats.

Després de ser tallats en petits trossets en un molí de trituració, passen a un motlle on a través d’un procés de premsat i nou reticulat se’ls configura la densitat desitjada en forma de blocs industrials, d’on es podran obtenir planxes a gruixos espessors i densitats, segons les necessitats de les diferents aplicacions existents en el mercat.

Bombolla (Ø 10mm) + alumini

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils.

Les bombolles d’aire espaiats de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Bombolla (Ø 25mm) + alumini

És un material flexible i transparent ideal per al transport d’aliments o materials que necessiten una alta protecció tèrmica.

També ideal per embalar articles fràgils en general. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Bombolla + metal·litzat

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils.

Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Plàstic de bombolles amb additiu anti-UV

És un material flexible, transparent, reciclable, termoplàstic, excel·lent resistència a l’aigua, àcids i àlcalis a qualsevol concentració

Els polímers són sensibles a la deterioració causat pels rajos ultravioleta del sol, i requereixen protecció en cas d’exposar-se a la intempèrie. Aquest additiu absorbeix els rajos UV. . Bona resistència als dissolvents.

 

Manta tèrmica cobreix piscines

Manta tèrmica de bombolla per a piscines amb feltres anti-UV i additius anticorrosius.

Les bombolles de la manta tèrmica són capes aïlladores d’aire, i és útil per conservar la temperatura de les piscines, protegir-la dels rajos solars, evitar l’evaporació (estalvi d’aigua), redueix la brutícia (fulles, pols, etc), disminueix l’ús de productes de neteja (cloro, sal, productes químics, etc.), etc.

Manta tèrmica cobreix piscines amb ràfia

Manta tèrmica de plàstic de bombolles laminades amb ràfia, amb filtres anti-UV i additius anticorrosius

a malla de polièster (ràfia) laminada amb el plàstic ofereix resistència a la pressió i a l’esquinçat. Les bombolles de la manta tèrmica són capes aïlladores d’aire, i és útil per conservar la temperatura de les piscines, protegir-la dels rajos solars, evita l’evaporació (estalvi d’aigua), redueix la brutícia (fulles, pols, etc), disminueix l’ús de productes de neteja (clor, sal, productes químics, etc.).

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador