fabricació d'embalatges

Fabricant d’embalatge

Empresa fabricant de productes d’embalatge, escumes tècniques i materials per aïllaments

Benvinguts a la web de Foamland, fabricant d’embalatge amb més de tres dècades d’experiència. Obrim les portes de la nostra fàbrica de Sabadell a 1987 i des de llavors estem dedicats a la fabricació i distribució de tot tipus de productes d’embalatge, cintes adhesives, espumes tècniques i productes per aïllaments. La nostra àmplia experiència es tradueix, en la pràctica, en els millors resultats, un saber fer que ens ha permès guanyar-nos la confiança d’una creixent cartera de clients, tant nacionals com internacionals.

Part de la nostra filosofia empresarial consisteix a saber en tot moment quines són i seran les necessitats dels nostres clients. La creativitat, la qualitat, el dinamisme i l’esperit innovador són els pilars bàsics en els quals ens recolzem cada dia per aconseguir els nostres objectius generals.

Fabricant d'embalatges

Diversificar per créixer

La nostra inquietud i mentalitat per oferir cada dia les millors solucions, ens ha animat a continuar amb un important pla d’inversions que ens permet atendre i donar solució a la majoria de les necessitats del mercat, a través de la transformació de tot tipus de productes o materials.

En aquests anys hem ampliat les nostres capacitats i processos productius com fabricant d’embalatge, a fi de respondre més i millor a les necessitats del mercat. D’aquesta manera, agrupem les nostres activitats en tres divisions:

  • Materials per l’embalatge i la protecció.
  • Encunyats i transformats.
  • Cintes adhesives.

fabricació d'embalatges

Som una companyia amb una història plena de futur

A Foamland pensem que la visió de l’empresa condiciona les seves activitats presents i futures, però també proporciona unitat, sentit de direcció i guia en la presa de decisions estratègiques. Ens hem proposat ser motiu de creació, d’innovació, de marca de totes les empreses que dipositin la confiança en nosaltres i en tots aquests nous productes.

La nostra prioritat com fabricant d’embalatge són tots els nostres clients i tots els compromisos amb ells. Volem contribuir en el seu futur, perquè creiem que el futur és dels que creuen en ell.

 embalatge fabricant

SOL·LICITI PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

 

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador