fabricació d'embalatges

Escumes tècniques

Fabriquem, encunyem i transformem tot tipus d’escumes tècniques

Escumes tècniques

A Foamland som especialistes en disseny i transformació d’escumes tècniques, cautxús cel·lulars, esponjós i molt altres materials.

Treballem baix plànol i seguint estrictament les instruccions dels nostres clients. Així mateix, fabriquem productes propis per donar resposta i solució a diferents necessitats existents, a través de tots aquests materials.

Diàriament ens proposem ser capdavanters en oferir les millors solucions a través de les escumes tècniques, cautxús, teixits i altres tipus de materials que aporten valor afegit als nostres clients actuals i futurs.

 

Gamma de materials que transformem

Escumes plàstiques tals com poliuretà a partir de polièter i polièster, escumes de polietilè reticulat químicament i físicament, escumes de PVC, de polipropilè expandit, de poliestirè expandit, escumes de melanina, cautxús cel·lulars, esponjós i compactes en EPDM, SBR, NR, CR, NBR, silicona, cautxú microporós EVA, teixits, moquetes, feltres, feltres aglomerats, de fibres plàstiques o sintètiques, fliselines, films plàstics, films d’alumini, cartró impregnat, cintes adhesives de doble cara...

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador