fabricació d'embalatges

Escumes de poliuretà (PUR)

Escumes de poliuretà amb base de polièter

És una escuma de poliuretà, de base polièter, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escumada en blocs de gran dimensió i amb una àmplia gamma de densitats, colors, propietats i presentacions, per oferir solucions a les diferents necessitats existents en el mercat.

Escumes de poliuretà amb base de polièter

És una escuma de poliuretà, de base polièter, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escuma en blocs de gran dimensió i amb una àmplia gamma de densitats, colors, propietats i presentacions, per oferir solucions a les diferents necessitats existents en el mercat.

Escumes de poliuretà impregnat

És una escuma de poliuretà, de base polièter o polièster, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escumada en blocs de gran dimensió i amb un amplia gamma de densitats. Posteriorment s’impregna amb diferents tipus de resines, per facilitar les diferents propietats i/o millorar altres; com l’absorció acústica, l’estanquitat, la capacitat de segellat al soroll, a l’aigua… així com millorar la seva resistència a l’envelliment, preservar-la de l’oxidació…

Escumes de poliuretà aglomerat

És un material totalment reciclat, obtingut a partir de restes de diferents tipus d’escumes de poliuretà, en base polièter o polièster i de diferents colors, densitats i propietats.

Després de ser tallats en petits trossets en un molí de trituració, passen a un motlle on a través d’un procés de premsat i nou reticulat se’ls configura la densitat desitjada en forma de blocs industrials, d’on es podran obtenir planxes a gruixos espessors i densitats, segons les necessitats de les diferents aplicacions existents en el mercat.

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador