fabricació d'embalatges

Embalatges

Embalatges

Embalatges de protecció, amb plàstic de bombolles, i complexos de plàstic de bombolles laminat amb paper kraft, foam, alumini, metal·litzat, film PE, etc. I embalatges d’espumes tècniques: poliuretans, polietilens, espumes flocades, etc.

Bobines de plàstic de bombolla o foam amb pretall

Bobines de plàstic de bombolla o foam amb pretall a la mida de les seves necessitats.

Disponible en bombolla antiestàtica, per protegir els materials electrònics, per evitar que sofreixin càrregues electroestàtiques. El pre tall accelera el seu ritme de treball, gràcies al seu tall ràpid. Ofereix gran protecció per als seus productes fràgils. 100% Reciclable.

Bosses de plàstic de bombolles o foam

Bosses elaborades amb plàstic de polietilè de 2 o 3 capes, o foam (escuma de polietilè) a la mida de les seves necessitats.

Amb la possibilitat de laminar tant les bosses de plàstic de bombolla i les de foam amb: foam, alumini, metal·litzat, teixit sense teixir, ecolokraft, plastificades amb làmina de polietilè de baixa o alta pressió, etc. Disponible en bombolla antiestàtica, per protegir els materials electrònics, per evitar que sofreixin càrregues electroestàtiques. Ofereixen gran protecció per als seus productes fràgils. 100% Reciclable.

Formats de plàstic de bombolles, foam i altres materials

Formats elaborats amb plàstic de bombolla de 2 o 3 capes, foam, bombolla + kraft, bombolla + foam, bombolla + ecolokraft, bombolla + alumini, bombolla + metal·litzat, bombolla + teixit no teixit, bombolla + làmina baixa pressió, foam + alumini, foam + metal·litzat, foam + paper kraft...

Tubs de plàstic de bombolla i altres materials

Tubs elaborats amb plàstic de bombolla de 2 o 3 capes, o foam (escuma de polietilè) a la mida de les seves necessitats.

Amb la possibilitat de laminar amb: foam, alumini, metal·litzat, teixit sense teixir, ecolokraft, plastificades amb làmina de polietilè de baixa o alta pressió, etc. Disponible en bombolla antiestàtica, per protegir els materials electrònics, per evitar que sofreixin càerregues electrostàtiques.

Bosses de tancament fàcil

 • Bosses amb tancament fàcil sense impressió galga 200.
 • Disponible en un gran nombre de formats.

Precinte i aplicadors de precinte

 • Forma de presentació 36 rotlles/caixa.
 • Tipus: acrílic, solvent i PVC.
 • Colors: marró, blanc, transparent.
 • Mesures: 50mm x 132 metres (possibilitat d’altres mesures amb una quantitat mínima requerida).
 • Ø mandril: 76 mm.

Inducció de l'adhesiu a mida

Com fabricants de cintes adhesives, realitzem l’aplicació de l’adhesiu directament sobre tot tipus de materials que els clients ens faciliten.

Estudiem i desenvolupem l’adhesiu més indicat per cada material tenint en compte en tot moment l’aplicació i funcionalitat final del producte, així com les normatives i quaderns de càrrega existents.

Foam plastificat

Bobina d’espuma de polietilè (foam) laminat amb polietilè de baixa densitat de 40gr/m².

Producte ideal per l’aïllament acústic a soroll d’impactes, ja que des del seus gruix més baix. També disponible en foam antiestàtic per l’aplicació en l’electrònica. Resistent a l’aigua i a la humitat. Lleuger, flexible i fàcil de manipular.

Espuma de poliestirè (EPS)

L’escuma de poliestirè expandit és una escuma utilitzada generalment en els sectors de la construcció i l’embalatge, entre altres.

De cèl·lula tancada, és utilitzada com un aïllant tèrmic econòmic, per respondre a les necessitats més bàsiques existents en el mercat.

Espumes filtrants

Es presenta en diferents superfícies de cèl·lula o porus (PPI/porus x polzada) i en blocs o planxes.

És una escuma de poliuretà, de base polièster, o polièter, de cèl·lules totalment obertes, fabricades o escumades en blocs, i amb l’obertura o expansionat total de les cèl·lules per permetre respondre amb total exactitud a les necessitats existents en el mercat.

Espuma EVA

És un cautxú d’etil vinil acetat, de cèl·lula tancada, fabricat en blocs i utilitzat especialment en la indústria del calçat.

Presenta una bona resistència mecànica i una àmplia gamma de densitats i colors, per donar resposta a les diferents aplicacions del mercat.

Espuma de PVC

L’espuma de clouro de poli vinil, és una escuma de cèl·lules tancades que es presenta en rotlle, en diferents densitats, colors, propietats, acabats superficials, laminat amb altres materials, per poder respondre a un sens fi de necessitats existents en el mercat.

Bombolla transparent

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils

Les bombolles d’aire especiades de forma regular proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Oferta
Bombolla gran

Bombolla gran

Recomanem per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils. Les bombolles d’aire especiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Escumes de poliuretà amb base de polièter

És una escuma de poliuretà, de base polièter, de cèl·lules obertes.

Fabricada o escuma en blocs de gran dimensió i amb una àmplia gamma de densitats, colors, propietats i presentacions, per oferir solucions a les diferents necessitats existents en el mercat.

Oferta
Sobres Capitonat

Sobres Capitonat

 • Sobres capitonats de paper kraft amb l’interior de plàstic de bombolles, amb solapa i cinta adhesiva per al seu tancament. Perfecte per als seus enviaments postals (mostres, CD, DVD, documents...).
 • Disponible en un gran nombre de formats.

Bombolla antiestàtica

Plàstic de bombolla tractat amb additius antiestàtics

Aquest additiu s’utilitza per aplicacions d’embalatge en el sector de l’electrònica. És un material flexible, transparent i reciclable.

Sobres documentació

 • Sobres portadocumentos que garantizas su seguridad.
 • Bolsas transparentes y adhesivas que se pegan de manera perfecta a sus envíos, evitando que se pierdan, ensucien o se estropeen.
 • Son ideales para proteger sus facturas, albaranes, instrucciones de montaje, certificados de garantía, esquemas eléctricos, documentos de expedición...
 • Disponemos de varias medidas estándar en cajas de 1.000 unidades.

Foam + metal·litzat

Bobina d’espuma de polietilè (foam laminat amb metal·litzat a una o dues cares.

Aïllant tèrmic (radiació i conducció), bona resistència a la humitat, aigua i llum solar. S’adapta a qualsevol forma i superfície. Lleuger i de còmoda aplicació.

Bombolla triple

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció.

Recomanat per objectes fràgils. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops.

Oferta
Paper Crep

Bombolla triple negre

Bobina de plàstic de bombolles triples de 3 capes (F3).

L’última capa és de color negre. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils.

Bombolla triple blanca

Bobina de plàstic de bombolles triple de 3 capes (F3).

L’última capa és de color blanc. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils.

Bombolla gran triple

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció.

Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra, etc. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops gràcies al gran diàmetre de la bombolla.

Cantoneres de cartó marró

 • Aquestes cantoneres estabilitzen els pallets, aporten rigidesa i protegeixen les cantonades del material transportat de qualsevol cop.
 • La seva integritat està assegurada per a qualsevol tipus de port, sigui refrigerat o no.

 

Bombolla + foam

Bobina de plàstic de bombolles laminat amb escuma de polietilè (foam).

A diferència del plàstic de bombolles simple, aconseguim doble protecció i no deixa marques en superfícies lacades o en ambients humits. Disposem d’una millor resistència a les ratlladures i als impactes. És un material lleuger i flexible utilitzat per embalar articles delicats. Gran capacitat d’absorció al xoc

Bombolla (Ø 10mm) + alumini

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils.

Les bombolles d’aire espaiats de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Bombolla (Ø 25mm) + alumini

És un material flexible i transparent ideal per al transport d’aliments o materials que necessiten una alta protecció tèrmica.

També ideal per embalar articles fràgils en general. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Mostrar Paginació

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador