fabricació d'embalatges

Cintes adhesives a una cara i a doble cara

Cintes adhesives industrials adaptades a cada client

Cintas adhesivas a una cara y a doble cara

La nostra gamma de cintes adhesives a una cara i doble cara són la naturalesa i construcció molt variada (coles acríliques a base d’aigua) i amb nombrosos suports, per respondre a les necessitats de cada client.

 

Tipus de cola: Acrílica base d’aigua

Tipus de suports:

 • Transfer (sense suport)
 • Malla
 • Tissue
 • Polipropilè
 • Polipropilè
 • Espuma
 • No teixit

 

Classes de protectors:

 • Papers siliconats
 • Films PP siliconats

 

Comptem amb més de 50 referències a la nostra gamma TAPELAND i els podem servir en: bobines jumbo, bobines amb els m.l a mida o en rotlles tallats a mida:

 • Adhesiu transfer (Ref. 41)

  Adhesiu acrílic sense suport, adequat per l’adhesió i laminació de diversos materials, molt utilitzada per la seva primesa i fàcil ús. L’absència de suport optimitza el seu contacte superficial amb els materials. Ample de registre estàndard: 1000 mm i 1500mm; altres mides disponibles i talls de rotlles disponibles .
 • Adhesiu a doble cara malla (Ref. 42)

  Adhesiu acrílic amb suport malla de polièster, composta igual que l’adhesiu transfer, però amb la incorporació d’una reixa molt resistent incrustada que estabilitza i ofereix una bona resistència a l’allargament (limitant l’estirament dels substrats). Adequat per l’adhesió i laminació de diversos materials, s’adapta a les superfícies irregulars i proporciona una unió més profunda. Recomanada per l’adhesió de materials flexibles, polietilens, polipropilens, espumes reticulades i no reticulades i poliuretans. Ample de registre, estàndard: 1000mm i 1500mm; altres mides disponibles i tall de rotlles disponibles.
 • Adhesiu doble cara paper tissue (Ref. 43)

  Adhesiu acrílic amb suport tissue (paper cel·lulosa). Adequat per l’adhesió i laminació de diversos materials. Ample de registre estàndard: 1000mm i 1500mm; altres mides disponibles i tall de rotlles disponibles.
 • Adhesiu doble cara polipropilè. (Ref. 45)

  Adhesiu acrílic amb suport film de polipropilè. Adequat per la col·locació i fixació de catifes en superfícies delicades, aplicacions en materials flexibles, gran resistència mecànica i a la temperatura. Adherència instantània i fixació segura. Ample de registre estàndard: 1000mm y 1500mm;
 • Adhesiu doble cara espuma (Ref. 46)

  Adhesiu acrílic amb suport d’espuma (polietilè, poliuretà, etc). Espuma disponible amb diversos espessors i densitats. Adequades per al muntatge o assemblatge, en tota classe de superfícies tant irregulars com planes, adherència de lloses de sòl, catifes, encunyacions, laminats de forta adhesió, etc. També utilitzat per l’absorció del so i vibracions. Segellant tèrmic (aïllant). Ample de registre estàndard: 1000 mm i 1500mm; altres mides disponibles i tall de rotlles disponibles.
 • Adhesiu a una cara removible o a doble cara removible. (Ref. 47)

  Adhesiu acrílic amb suport film de polipropilè, és un adhesiu removible (baixa adherència a una o a les dues cares). El suport de film evita la migració de cua entre les dues cares, existint la possibilitat dels dos adhesius separats (adhesiu diferenciat). Adequat per l’adhesió i laminació de diversos materials. Ample de registre estàndard: 1000mm i 1500mm; altres mides disponibles i tall de rotlles disponibles.

  Adhesiu acrílic amb suport tissue (paper cel·lulosa), és un adhesiu removible (sota l’adherència a una o a les dues cares). El suport de tissue facilita el tall de la cinta, per a processos que requereixen rapidesa, existint la possibilitat de dos adhesius separats (adhesiu diferenciat). Adequat per l’adhesió i laminació de diversos materials. Ample de registre estàndard: 1000mm i 1500mm; altres mides disponibles i tall de rotlles disponibles.

 

 

Contacta’ns per rebre més informació

 

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador