fabricació d'embalatges

Bosses

Som fabricants de bosses de plàstic de bombolles o foam

Bosses

Ref: Bosses

Bosses elaborades amb plàstic de polietilè de 2 o 3 capes, o foam (escuma de polietilè) a la mida de les seves necessitats. Amb la possibilitat de laminar tant les bosses de plàstic de bombolla i les de foam amb: foam, alumini, metal·litzat, teixit sense teixir, ecolokraft, plastificades amb làmina de polietilè de baixa o alta pressió, etc. Disponible en bombolla antiestàtica, per protegir els materials electrònics, per evitar que sofreixin càrregues electroestàtiques. Ofereixen gran protecció per als seus productes fràgils. 100% Reciclable.

  • Forma de presentació: en paquet o en caixa.
  • Mida: ens adaptem a les necessitats del client.
  • Solapa i tancament adhesiu: amb o sense solapa, i amb o sense cinta adhesiva (per facilitar el seu tancament).
  • Gramatge: disponible en diversos gramatges.
  • Laminat amb altres materials: amb la possibilitat de laminar tant les bosses de plàstic de bombolla i les de foam amb: foam, alumini, metal·litzat, teixit sense teixir, ecolokraft, plastificades amb làmina de polietilè de baixa o altra pressió...
  • Alguns sectors del mercat: embalatge, automoció, indústria, llar, electrònica...

Bosses de plàstic de bombolles o foam

Bosses elaborades amb plàstic de polietilè de 2 o 3 capes, o foam (escuma de polietilè) a la mida de les seves necessitats.

Amb la possibilitat de laminar tant les bosses de plàstic de bombolla i les de foam amb: foam, alumini, metal·litzat, teixit sense teixir, ecolokraft, plastificades amb làmina de polietilè de baixa o alta pressió, etc. Disponible en bombolla antiestàtica, per protegir els materials electrònics, per evitar que sofreixin càrregues electroestàtiques. Ofereixen gran protecció per als seus productes fràgils. 100% Reciclable.

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador