fabricació d'embalatges

Bombolla triple negre


Plàstic de bombolles triple de color negre

Bobina de plàstic de bombolles triples de 3 capes (F3).

L’última capa és de color negre. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils.

Ref.: Ref: F3N

Som fabricants

Bobina de plàstic de bombolles triples de 3 capes (F3). L’última capa és de color negre. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops.

  • Forma de presentació: estàndard d’1'20m i 1'60m, però també disponible en altres mides. Podem tallar les bobines a la mida desitjada.
  • Longitud: estàndard de 150ml (disponible en els ml desitjats).
  • Diàmetre de la bombolla: 10mm.
  • Gramatge estàndard: 90gr/m² (amb possibilitat de tot tipus de gramatges).
  • Colors: negre.
  • Amplies possibilitats de transformació: en formats i formats encunyats, bosses, tubs, fundes cobre palets, bobines amb pre tall, bobines amb adhesiu, sandwich amb altres materials, laminats amb paper kraft, alumini, metal·litzat, foam, làmina de PE, ecolokraft, teixit no teixit...
  • Aplicacions principals: el color blanc és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Protecció, embalatge, aïllament tèrmic, aïllament acústic.
  • Alguns sectors del mercat: logística, automòbil, construcció, indústria, electrodomèstics, electrònica, mudances…

 

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador