fabricació d'embalatges

Bombolla (Ø 25mm) + alumini


Plàstic de bombolla gran + alumini a una o dues cares

És un material flexible i transparent ideal per al transport d’aliments o materials que necessiten una alta protecció tèrmica.

També ideal per embalar articles fràgils en general. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Ref.: Ref: F11 Alu (Alu 1 cara) / F11 Alu2 (Alu 2 sides)

Som fabricants

És un material flexible i transparent ideal per al transport d’aliments o materials que necessiten una alta protecció tèrmica també per embalar articles fràgils en general. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

  • Forma de presentació: ample estàndard 1'20m.
  • Longitud: disponible en els ml requerits pel client.
  • Diàmetre de la bombolla: 25mm.
  • Composició: làmina d’alumini + bombolla + làmina d’alumini (disponible en diversos gramatges).
  • Colors: gris (alumini).
  • Amplies possibilitats de transformació: en formats, fundes cobre palet, bobines amb adhesiu, sandwich amb altres materials.
  • Aplicacions principals: aïllant que reflecteix la calor, redueix el consum d’energia, impermeable a la humitat i condensació. Protecció, embalatge, aïllament tèrmic, aïllament acústic...
  • Alguns sectors del mercat: ús en construcció (sostre, parets...), química, aeronaus, termos, fundes cobre palet per la indústria alimentària...

 

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador