fabricació d'embalatges

Bombolla gran triple


Plàstic de bombolla gran triple de 25mm de diàmetre

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció.

Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra, etc. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops gràcies al gran diàmetre de la bombolla.

Ref.: Ref: F11 triple

Som fabricants

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra, etc. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops gràcies al gran diàmetre de la bombolla.

  • Forma de presentació: estàndard d’1'20m i 1'60m, però també disponible en altres mesures. Podem tallar les bobines a la mida desitjada.
  • Diàmetre de la bombolla: 25mm.
  • Gramatge estàndard: 100gr/m² (amb possibilitat de tot tipus de gramatges).
  • Colors: estàndar en transparent. I amb possibilitat de blanc, negre i una àmplia gamma de colors, amb una quantitat mínima requerida.
  • Amplies possibilitats de transformació: en formats i formats encunyats, bosses, tubs, fundes cobre palets, bobines amb pre tall, bobines amb adhesiu, sandwich amb altres materials, laminat amb paper kraft, alumini, metal·litzat, foam, làmina de PE, ecolokraft, teixit no teixit...
  • Aplicacions principals: recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra, etc. Útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior.
  • Alguns sectors del mercat: logística, automòbil, construcció, indústria, electrodomèstics, electrònica, mudances…

 

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador