fabricació d'embalatges

Bombolla gran


Plàstic de bombolla gran de 2 capes de 25mm de diàmetre

Recomanem per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils. Les bombolles d’aire especiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Ref.: Ref: F11

Som fabricants

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils. Les bombolles d’aire especiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanem per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

  • Forma de presentació: ample estàndard 1'20m i 1'60m.
  • Diàmetre de la bombolla: 25mm.
  • Gramatge estàndard: 100gr/m² (amb possibilitat de tot tipus de gramatges).
  • Colors: estàndard en transparent. I amb possibilitat de blanc, negre i una àmplia gamma de colors, amb una quantitat mínima requerida.
  • Amples possibilitats de transformació: en formats encunyats a la mida desitjada, bosses, tubs, bobines amb pre tall, bobines amb adhesiu, sandwich amb altres materials, laminats amb paper kraft, alumini, metal·litzat, foam, làmina de PE, ecolokraft, teixit no teixit.
  • Aplicacions principals: protecció, embalatge, aïllament tèrmic, aïllament acústic...
  • Alguns sectors del mercat: automòbil, construcció, electrodomèstics, electrònica, mudances…

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador