fabricació d'embalatges

Bobines de foam

Som fabricants de bobines de polietilè (foam)

Bobines de foam

Bobina d’escuma de polietilè (foam) no reticulat o de cel·la tancada. També disponible en foam antiestàtic per aplicació en l’electrònica. Material de baixa densitat, lleuger i flexible. Resistent a l’aigua i a la humitat. Protegeixen l’objecte enfront de possibles impactes, bon amortiment de vibracions, aïllaments i flotabilitat

  • Forma de presentació: estàndard en bobines d’1'20m, 1'30, 1'50m i 1'60 (disponible en altres altures desitjades).
  • Espessor: disponible en diferents espessors: 1mm, 2mm, 3mm, etc. Disponible en planxes a partir de: 15mm, 20mm, 25mm...
  • Colores: estàndar en blanc. I amb possibilitat d’una àmplia gamma de colors, amb una quantitat mínima requerida.
  • Laminats: material que laminem amb altres materials com: làmina de polietilè en diferents espessors, aluminis, metal·litzats, paper kraft, teixit no teixit...
  • Amplies possibilitats de transformació: en formats i formats encunyats a la mida desitjada, bosses, tubs i rotlles. O amb adhesiu, sandwich amb altres materials.
  • Aplicacions principals: material per embalatge de mercaderies fràgils, aplicable en la protecció contra l’abrasió. Aïllament.
  • Alguns sectors del mercat: embalatge, automoció, indústria, construcció.

Foam plastificat

Bobina d’espuma de polietilè (foam) laminat amb polietilè de baixa densitat de 40gr/m².

Producte ideal per l’aïllament acústic a soroll d’impactes, ja que des del seus gruix més baix. També disponible en foam antiestàtic per l’aplicació en l’electrònica. Resistent a l’aigua i a la humitat. Lleuger, flexible i fàcil de manipular.

Foam + alumini

Bobina d’escuma de polietilè (foam) laminat amb alumini a una o dues cares.

Aïllament tèrmic que reflecteix la calor (actua per reflexió), redueix el consum d’energia, impermeable a la humitat i condensació. Protecció, embalatge, aïllament acústic… És un material lleuger i flexible.

Foam + metal·litzat

Bobina d’espuma de polietilè (foam laminat amb metal·litzat a una o dues cares.

Aïllant tèrmic (radiació i conducció), bona resistència a la humitat, aigua i llum solar. S’adapta a qualsevol forma i superfície. Lleuger i de còmoda aplicació.

Oferta
Foam + papel kraft

Foam + paper kraft

Bobina d’escuma de polietilè (foam) laminat amb paper kraft de 1ª.

Aïllant tèrmic, acústic i bon embalatge de protecció. Oculta el material embolicat a l’interior. Material que s’aplica en el sector del parquet, ja que actua com aïllant acústic i facilita la seva col·locació. També s’utilitza a qualsevol forma i superfície. Lleuger i de còmode aplicació.

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador