fabricació d'embalatges

Bobines de bombolla

Som fabricants de plàstics de bombolla, film de polietilè de baixa densitat (LDPE)

Bobines de bombolla
 • Fabriquem bobines de plàstic de bombolles de dues i tres capes (triple), del gramatge i color desitjat.
 • Laminem amb paper kraft, foam, ecolokraft, teixits sense teixir, films de baixa pressió… També treballem amb additius UVA, lliscant, antilliscant, antiestàtics...
 • Fabriquem complexos per aïllament tèrmic i aïllament acústic, laminat amb aluminis, metal·litzat, foam, paper kraft i plàstic.

 

Presentació dels nostres productes

 • Bobines
 • Formats
 • Bosses
 • Rotlles
 • Tubs
 • Bobines amb pretall
 • Bobines amb adhesius
 • Formats encunyats
 • Bosses encunyades
 • Sandwich amb altres materials

Bombolla transparent

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils

Les bombolles d’aire especiades de forma regular proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Oferta
Bombolla gran

Bombolla gran

Recomanem per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils. Les bombolles d’aire especiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Bombolla antiestàtica

Plàstic de bombolla tractat amb additius antiestàtics

Aquest additiu s’utilitza per aplicacions d’embalatge en el sector de l’electrònica. És un material flexible, transparent i reciclable.

Bombolla triple

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció.

Recomanat per objectes fràgils. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops.

Bombolla triple negre

Bobina de plàstic de bombolles triples de 3 capes (F3).

L’última capa és de color negre. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils.

Bombolla triple blanca

Bobina de plàstic de bombolles triple de 3 capes (F3).

L’última capa és de color blanc. A diferència del plàstic de bombolles simple, és útil per protegir materials sensibles a la llum solar i oculta el material embolicat a l’interior. Ideal per aconseguir una protecció resistent. Recomanat per objectes fràgils.

Bombolla gran triple

Plàstic de bombolla triple de 3 capes (F3) ideal per aconseguir una millor protecció.

Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra, etc. També útil per emplenar l’interior de les seves caixes per immobilitzar i protegir els materials de l’interior. Gran capacitat per esmorteir cops gràcies al gran diàmetre de la bombolla.

Bombolla + foam

Bobina de plàstic de bombolles laminat amb escuma de polietilè (foam).

A diferència del plàstic de bombolles simple, aconseguim doble protecció i no deixa marques en superfícies lacades o en ambients humits. Disposem d’una millor resistència a les ratlladures i als impactes. És un material lleuger i flexible utilitzat per embalar articles delicats. Gran capacitat d’absorció al xoc

Bombolla (Ø 10mm) + alumini

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils.

Les bombolles d’aire espaiats de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Bombolla (Ø 25mm) + alumini

És un material flexible i transparent ideal per al transport d’aliments o materials que necessiten una alta protecció tèrmica.

També ideal per embalar articles fràgils en general. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Bombolla + metal·litzat

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils.

Les bombolles d’aire espaiades de forma regular, proporcionen amortiment i protecció als articles delicats o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc. Recomanat per objectes fràgils, pesats i voluminosos: equips electrònics, mobles, peces grans, objectes de plàstic, metall o pedra.

Plàstic de bombolles amb additiu anti-UV

És un material flexible, transparent, reciclable, termoplàstic, excel·lent resistència a l’aigua, àcids i àlcalis a qualsevol concentració

Els polímers són sensibles a la deterioració causat pels rajos ultravioleta del sol, i requereixen protecció en cas d’exposar-se a la intempèrie. Aquest additiu absorbeix els rajos UV. . Bona resistència als dissolvents.

 

Oferta
Plàstic de bombolles amb teixit sense teixir

Plàstic de bombolles amb teixit sense teixir

És un material flexible utilitzat per embalar articles fràgils.

El plàstic de bombolles laminat amb el teixit sense teixir a diferència de les bobines clàssiques, disposa d’una millor resistència a les ratlladures i els impactes. Ideal per embolicar mobles, quadres, etc.

Plàstic de bombolla laminat amb Ecolokraft

Bobina de plàstic de bombolles laminat amb una làmina de paper Kraft.

A diferència del plàstic de bombolles simple, aconseguim afegir resistència a la bombolla, absorbeix la Humitat i oculta el material embolicat a l'interi

Plàstic de bombolles laminat amb Paper Kraft

Bobina de plàstic de bombolles laminat amb una làmina de paper Kraft.

A diferència del plàstic de bombolles simple, aconseguim afegir resistència a la bombolla, absorbeix la humitat i oculta el material embolicat a l'interior

Oferta
Mini rotlles de plàstic de bombolles

Mini rotlles de plàstic de bombolles

Mini rotlles de plàstic de bombolles (o film alveolar) de 2 capes:

És un material flexible i transparent utilitzat per embalar articles fràgils. Les bombolles d’aire espaiades de forma regular proporcionen amortiment i protecció als articles delicats i/o fràgils. Gran capacitat d’absorció al xoc.

Manta tèrmica cobreix piscines

Manta tèrmica de bombolla per a piscines amb feltres anti-UV i additius anticorrosius.

Les bombolles de la manta tèrmica són capes aïlladores d’aire, i és útil per conservar la temperatura de les piscines, protegir-la dels rajos solars, evitar l’evaporació (estalvi d’aigua), redueix la brutícia (fulles, pols, etc), disminueix l’ús de productes de neteja (cloro, sal, productes químics, etc.), etc.

Manta tèrmica cobreix piscines amb ràfia

Manta tèrmica de plàstic de bombolles laminades amb ràfia, amb filtres anti-UV i additius anticorrosius

a malla de polièster (ràfia) laminada amb el plàstic ofereix resistència a la pressió i a l’esquinçat. Les bombolles de la manta tèrmica són capes aïlladores d’aire, i és útil per conservar la temperatura de les piscines, protegir-la dels rajos solars, evita l’evaporació (estalvi d’aigua), redueix la brutícia (fulles, pols, etc), disminueix l’ús de productes de neteja (clor, sal, productes químics, etc.).

FOAMLAND SL

  Ctra de Prats de Lluçanès, km. 3,600 - Nave 4,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  (+34) 93 723 78 78

  +34 93 723 56 53

Top 10000 Empresas

Cercador